+COLOR / Estètica i bellesa

A +Color de Gavà oferim serveis de perruqueria i estètica, làser de diode, rejuveniment facial i capilar, som especialistes en núvies. Fem promocions de temporada.


ACTUAL / Perruquers

Saló de perruqueria unisex. Horari de dimarts a divendres de 9 h a 19 h dissabtes de 8 h a 14 h.


BOLTÀ / Perruqueria

Saló de perruqueria ecològica. Horari: de dimarts a dijous de 9h a 13h i de 15h a 19h, divendres de 9h a 19h i dissabte de 9h a 15h.


CARME MARIN / Perruquers

La filosofia de Carme Marin Perruqueria es basa en la professionalitat usant productes de primera qualitat de les marques Wella i Sebastian Professional, per obtenir resultats que s`adaptin a les necessitats dels clients. La cura del cabell, el tipus de t.


ELVIRA PLANAS / Perruqueria

Saló de bellesa en el qual es treballa amb productes d`alta qualitat i una atenció personalitzada..


ESTHER ARACIL / Estilistes

Esther Aracil Estilistes, és una perruqueria de Viladecans.


FUSIO / Perruqueria

Perruqueria Fusio del Prat de Llobregat, art & estil i disseny visagista.


LA PELU DE RAQUEL / Perruqueria

La Pelu de Raquel del Prat de Llobregat, és un centre de perruqueria on fem tractaments facials, corporals i de keratina, permanents i tint de pestanyes, extensions, manicura, pedicura i maquillatge.


M.G.COLORS / Estilista i assesora d`imatge

Centre de bellesa i estètica,especialistes en tot tipus de metxes, extensions, recollits per casaments i comunions, maquillatge, aparatologia, quiromassatges i depilacions.


MANAU / Perruqueria

Saló de perruqueria en el que busquem l`harmonia i l`estètica en tot moment. Volem que el nostre local sigui un oasi perquè els nostres clients puguin desconnectar de la rutina de cada dia..


MIREIA MUMANY / Tatto, estètica perruqueria

Mireia Munany de Viladecans, és un centre d`estètica, perruqueria i tattoos. Fem tractaments capilars, extensions, tractaments de keratina i servei d`estètica integral.MONTSE GÓMEZ / Perruqueria

La Perruqueria Montse Gómez del Prat de Llobregat és una perruqueria unisex, fem tractaments capilars, de keratina i disposem de solarium. Expert Trico-Nutricionista.


OHH MY HAIR !! / Perruqueria

Oferim una gran varietat de serveis adaptats a les teves necessitats: perruqueria, estètica, maquillatge. Porta la teva bellesa al màxim nivell en tot moment: casual, casaments, cerimònies, comunions, festa ....


RUBIAS DE POTE / Perruqueries

Rubias de Pote de Gavà és una perruqueria on fem coloristes, extensions, keratina, tractaments capilars i pentinats per núvies amb reserva prèvia. També tenim perruqueria infantil..SIDARTHA / Estilistes perruqueria

Centre de perruqueria, fem extensions, keratina, manicura, pedicura, sheliak i maquillatge. Tenim productes Montibel.lo.


SIN CODIGO / Perruqueria - estètica

Centre on podràs lluir les darreres tendències en perruqueria (color, pentinats, corts ...). Relaxa`t, posa`t guapa i mima`t amb els nostres serveis d`estètica..


SOL NOU / Perruqueria i estètica

Centre de perruqueria, estètica, fisioteràpia, làsser de diodo, ungles de porcelana, electro estimulació corporal.


VAF / Saló d`imatge

Vaf Saló d`imatge del Prat de Llobregat és un centre de perruqueria, estilistes i assessorament estètic. Utilitzem productes Revlon. American Crew.