AGEM DISSENY / Integral reforma

Agem Disseny de Barcelona som una empresa experta en arquitectura, interiorisme i disseny. Ens encarreguem de la coordinació complerta de qualsevol tipus de projectes.


ALBERTO GODOY / Reformes

Alberto Godoy del Prat de Llobregat es dedica a les reformes en general, cuines, banys, fusteria, pintura i llauner.


B & C / Obras & Servicios

Botiga de mobles de cuina, bany, comunitats, locals, parking, pintura, electricitat, fontaneria, fusteria, aire acondicionat.


CENTRAL PARK / Reformes integrals

Som una empresa de reformes en general. Especialitzats en la fusteria de fusta, subministrament, col·locació i restauració de tot tipus de portes, parquet o mobles. Els anys d`experiència ens permeten tenir els millors acabats, lacats i tenyits exclusius..


COOL GLOBAL SERVICES / Refornes integrals

Comptem amb un complet equip de professionals especialitzats per cobrir totes les tasques que requereixi la seva reforma. Dintre del nostre equip de reformes comptem amb: paletes, fusters, lampistes, electricistes, pintors, parquetistes, enrajoladors, gui.


CREA BANY-CREA LLAR / Reformes de la llar

Empresa dedicada a la reforma integral de locals i habitatges. Disposem d`un equip tècnic que s`encarregarà de realitzar l`assessorament necessari per a realitzar un projecte i pressupost adaptat a les seves necessitats. Pressupostos sense compromís i con.


DECO-ESCUGAR, S.L. / Interiorisme

A Deco-Escugar, S.L. del Prat de Llobregat fem projectes d`interiorisme i il·luminació per la seva llar.


DECORACIÓN MANAU / Reformes

Venda i instal·lació de pintura, paper pintat, suro, moqueta, paviment de PVC, parquet de fusta i laminat, cortines.


DROMSTUDIO / Arquitectura interior

Dromstudio del Prat de Llobregat som una empresa disseny d`interios, reformes integrals, obra nova i construcció. Som capaços de realitzar qualsevol tipus de treball, des de petites reformes a grans edificis d`obra nova. Oferim un servei complet, escoltem.


EFICAVER / Obres i serveis

A Eficaver de Gavà, els oferim les millors solucions en obres i serveis, manteniment de comunitats, tancaments, portes i automatismes disposició tant de particulars com per empreses. Som una empresa líder en reformes integrals, gràcies al nostre gran equi.


FUTURO DECORACIÓN / Interiorisme i decoració

Futuro Decoración de Viladecans, empresa dedicada la les reformes integrals de cuines, banys, parquets, portes i armaris a mida i a la instal·lació i venda de ceràmiques, pladur, sostres, pintura i fusteria d`alumini.


MAQUISAN / Reformes

Reformes integrals de banys i cuines. Col·locació de parquet i mobiliari a mida. Instal·lacions de gas, calefacció i aire condicionat.


NOVA PORTA I CUINA, S.L. / Reformes

Botiga de portes d`interior, portes blindades, mobles de cuina, parquets. Fem tot tipus de reformes.


RECOBA / Reformes integrals

Recoba de Viladecans és una empresa dedicada a les reformes integrals de la llar, banys, cuines, lampisteria, fusteria, pintura, electricitat, llauner, portes, calefacció, parquet, mobles a mida, pladur, falsos sostres. Demani`ns pressupost sense compromí.


REFORMAC.COM / Reformes Integrals

Realitzem qualsevol tipus de reforma, sigui parcial o integral, en llars, oficines o locals.Para això, comptem amb els millors professionals en cada un dels sectors necessaris per a una reforma: lampistes, electricistes, fusters, etc..


REFORMAS ALFREDO / Projectes decoració

Reforrmas Alfredo del Prat de Llobregat és una empresa de reformes integrals, cuines, banys, pisos complerts, plats de dutxa, pladur, pintura, parquet, portes, alumini, fusteria, lampisteria i electricitat.


REFORMAS OBELLEIRO / Reformes

Empresa dedicada a tot tipus de reformes per la seva llar o empresa. Venda de mobles de cuina, griferies i accesoris, electrodomèstics, mampares de bany, revestiments i sanitaris.


RIVERCUINA / Disseny de cuines i banys

Reformes complertes: Mobles de cuina i bany, armaris a mida, márbres, granets, silestone i compac, parquet, portes interior, electrodomestics, pintura, instalacions, treballs de paleta, mampares de bany, fusteria d`alumini, sostres d`alumini i pladur, tau.


VIZUETE / Reformes integrals

Empresa que ofereix servei integral, tant en el mobiliari de cuina i bany, com en tot tipus de reformes. Comptem amb una dilatada experiència i un equip altament qualificat . La nostra meta és l`assessorament, tracte personalitzat i qualitat dels treballs.