+ARBRE / Moda infantil

+ Arbre de Badalona és la botiga perfecte per als teus nens, per a vestir-los d`allò més guapos. Des de 0 a 16 anys, roba, complements, cistellets, etc..


ARREL / Moda

Arrel del Poble Nou de Barcelona és una botiga de moda per dona en totes les talles, tenim les marques: Yerse, Paz Torras, Ana Montana, MdM, Brandtex i més..


EIGNA`S MODA / Moda i complements

Eigna`s Moda de Barcelona és una botiga de moda i complements de dona a bon preu.


EL RINCÓN DE MIS SECRETOS / Moda

El Rincón de mis secretos és una botiga de moda per dona, de disseny diferent, únic i actual.


MAGDA / Llenceria

La botiga Magda de Barcelona està dedicada a la venda d`articles de cotilleria i llenceria per dona i home, amb una àmplia gamma en roba interior de moda de la millor qualitat al millor preu. Botigues a Barcelona, Lepanto, 279, Aribau, 70, Ausias March,.


PAPACHE / Moda i complements

Papache de Badalona és una botiga de bijuteria, bosses, colònies, cinturons, rellotges, canvi de piles i més...


THESE THINGS / Moda dona i home

These Things de Barcelona és botiga de roba d`home i dona. hi han tot tipus de complements de moda, bosses, foulards, gorres i bijuteria.


TOT PELL BOSSES MERCHE / Bosses i complements

Tot Pell Bosses Merche de Barcelona és una botiga de bosses, marroquineria, maletes i bosses de viatge amb més de 40 anys de experiència. Especialitzada en carteres de caballer de les marques Pielnoble, Privata, etc. Bosses de senyora en pell Balenciaga i.


TUCÚ / Moda i complements

Tucú de Badalona és un establiment de moda i complements, assesor d` imatge i personal shopper.


VILLARROYA / Sabateries

Villarroya de Barcelona és una sabateria establerta des de fa 140 anys al Poblenou on hi podràs trobar el teu calçat adequat..