ALUMINIOS GALILEO, S.L. / Fusteria metàlica

Aluminios Galileo de Badalona és una fusteria d` alumini, sistema europeu, tancament de galeries, mampares de bany, persianes enrrolables sense obra, tendals, reixes ballesta, doble acristallament, finestres PVC, aïllament portes, seguretat, motorització.


BNESTAR / Reformes

A Bnestar de Badalona instalem pèrgoles, alarmes, sostres mobils, tancaments, exteriorisme, interiorisme, cortines de vidre, ferro, portes, tarimes, finestres, tendals, sostenibilitat, caixes fortes, mobles de jardi, escultures, paisatgisme, seguretat, al.


COM VOLS CASA TEVA / Reformes Integrals

Comvolscasateva de Barcelona és una empresa de reformes integrals amb gran experiència en la reforma de pisos , locals , cases , i també en la realització de cases unifamiliars. El nostre equip tècnic t’assessorarà en aspectes de disseny, materials, profe.


CONTRACTSOLUTIONS / Reformes i interiorisme

Contractsolutions de Badalona són professionals especialistes en interiorisme, reformes, enginyeria, arquitectura i disseny. Creem projectes únics i planifiquem fins l’últim detall per crear un espai a la teva mida. Tu decideixes i nosaltres ho creem tot.


DECORACIÓN ANGEL-LUZ, SL / Decoració Llar

Decoración Angel-Luz de Barcelona és una botiga de decoració per a la llar, especialitzada en la col·locació de parquets flotants i laminats, polits i envernissats de parquet, pintures, tarimes exteriors, petites reformes, portes i treballs de fusteria e.


LLAR BRICOLATGE / Reformes

Llar Bricolatge de Badalona fem projectes d`Interiorisme, armaris de cuina, armaris empotrats, armaris bany, portes blindades, portes interior, parquets fusta i laminat i sistemes de seguretat.


MARBRES POBLE NOU / Construccions

Marbres Poble nou de Barcelona som professionals de la pedra natural o el quars. Treballem per a professionals i per a particulars a tot Catalunya i disposem de transport propi per portar les peces a obra.


NIRAK / Instal·lacions

En Nirak Instal·lacions de Badalona li oferim solucions energètiques i treballem en tot el referent a: Manteniment i reparació de instalaciones.Fontanería, gas, calefacció, aire condicionat, electricitat, climatització de piscines, renovacions d`aire, eva.


PARQUETS I PAVIMENTS F.PEINADO / Reformes

Parquets i paviments F.Peinado de Poble Nou es dedica a la instal·lació i restauració de tota mena de parquets, encolats, clavats i flotants, suro, moquetes i revestiments per a sostres i parets.


SIAC REFORMES / Reformes integrals

Siac de Barcelona és una empresa de reformes integrals i de rehabilitació de façanes i edificis.


TANCAMENTS FINSAR / Fusteria d`alumini

Tancaments Finsar de Badalona és una empresa de fusteria d`alumini, tancaments, pvc, tendals, persianes, reixes, mampares de bany, divisories, sostres, etc..