ALFRED MARTIN / Decoració

A Alfred Martin de Barcelona oferim solucions personalitzades per a la seva llar. Ens adaptem a l`estil que necessiti. Disposem de les últimes tendències en moble d`avantguarda sense oblidar el pur estil clàssic. La nostra voluntat no només és vendre mobi.


ARTES DECO / Decoració

Arts Deco de Badalona, neix de la necessitat d`aportar a qualsevol espai la decoració perfecta per fer-lo únic i irrepetible. Més de 30 anys d`experiència i coneixements de disseny i tendències avalen l`equip que forma part de l`empresa. Preocupats pel mí.


DE CORTS / Interiorisme i decoració

Botiga de mobles, sofas, dormitoris, il.luminació i objectes de regal.


DECORACION CRUZ / Decoració

Decoración Cruz de Badalona són profesionals de la decoració. Moquetes, paper pintat, cortines de casa i alfombres.


ESPAI JUVENIL / Mobles

Espai Juvenil és una botiga de mobles personalitzats de fabricació pròpia, si no trobes el moble que busques t`ho fabriquem i si vols saber com quedarà et fem un projecte 3D amb imatges fotorealistes.


FACTORIA DEL COLCHON / Tot per el descans

Factoria de Colchon de Badalona som una empresa, especialitzada en tot tipus d`articles de descans. En la nostra exposició podran veure les darreres novetats del mercat, així com de les diferents primeres marques comercials a nivell nacional, que tenim ex.


L`ARMARI DEL POBLE NOU / Decoració

L`Armari del Poblenou és una botiga de mobles i decoració, objectes de regal, bijuteria i tot tipus de complements..


MARCS / Galeria d`art i marcs

Marcs de Badalona es una galeria d`art i taller d`emmarcació propi. Fem marcs i mirralls a mida, motllures de fusta i alumini, emmarcacions de conservació. Exposició i venda de pintures.


RM ESTUDI D` INTERIORS / Interiorisme

A RM Estudi d`interiors de Badalona fem reformes integrals, cuines Santos, banys, interiorisme.