CANTADOR / Salud Dental

Cantador Salut Dental de Bercelona és un centre de referència en qualitat dels nostres serveis i productes. Oferim implants de la major qualitat, Pròtesis cadcam (pròtesis digitalitzades), amb més de 15 anys d`experiència clínica, apostem pel material i l.


CENTRE DERMOLASER / Dermatologia

Centre Dermolaser de Badalona està especialitzat en dermatologia, fotodepilació mèdica, control de lunars (pigues) extracció de taques solars, rejoveniment facial, tractament de varius, cultius bacteriològics i micològics, anàlisi de sang i biòpsies.


CENTRE MÈDIC LA VILA / Centre mèdic

A Centre Mèdic La Vila de Badalona fem certificats mèdics de carnet de conduir, armes i seguretat privada. Certificats mèdics oficials, escolars, laborals, residència, esportius. Conexió telemàtica amb la DGT, tramitació al moment i gratuita. Sense cita p.


CENTRO DE TERAPIAS BEL`S / Teràpies naturals

Al Centro de Terapias Bel`s de Barcelona practiquem massatge esportiu i balinès, quiromassatge, drenatge linfàtic manual, reflexoligia podal, tècniques tradicionals d`Indonesia, tècniques de relaxació, reiki usui, tècnica metamórfica i sanació per l`anima.


CLÍNICA KINEOPATIK / Especialitats mèdiques

Clínica Kineopatik de Barcelona, especialitats mèdiques, medicina estètica, fisioestètica, fisioteràpia avançada, osteopatias, podologia, psicilogia, ones de xoc, punció seca, vendatges, ecografia, ultrasons, parafina, electrotèrapia, magnetotèrapia, radi.


DENTAL SET / Clínica dental

Dental Set de Barcelona és una clínica especialista en tractaments dentals, urgències dentals, ortodòncia, estètica dental, periodòncia, pròtesis, cirurgia, implants, radiografies..


ENRIQUETA SOLÀ / Teràpies naturals

Enriqueta Solâ de Badalona és especialista en acupuntura, homeopatia i naturopatia.


ESPAI DENTAL CLÍNICA DRA. DEL REY / Odontòlegs

A l` Espai Dental Clínica Dra. del Rey de Barcelona entenem el servei que donem com una pràctica mèdica, però sobretot com un espai d`emocions, sensacions, estats d`ànim i percepcions. Un espai on t’escoltem, t’entenem i ens posem en el teu lloc. Per a n.


FARMÀCIA INGRID NOLLA / Farmàcies

Farmàcia Ingrid Nolla de Barcelona Poble Nou hi trobaràs tot el que necessitis per a la teva salut..


FARMÀCIA JAUME GIRÓ LOPERENA / Farmàcies

Farmàcia Jaume Giró Loperena de Barcelona és una farmàcia on venem tot tipus de productes farmacèutics com homeopatia, dermofacmàcia, formules magistrals, homeopatia, fototeràpia, dietètica, flors de bach i medicina ortomolecular.


INSTITUT SOLÉ NAVARRO / Quiromassatgista

Institut Solé Navarro de Barcelona és un centre especialitzat en teràpies naturals, quiromassatge terapèutis i esportiu (Recuperació de lessions), drenatge linfatic, reflexologia cràneo/cervical tibetana, reflexologia facial/podal, lifting japonès. Amb la.


OPCIÓ BIO / Productes naturals

Opció Bio de Badalona és un centre de medicina natural, productes a granel, naturals, ecològics i de proximitat i cursos de cuina.


OPTINOVA / Centre òptic

A Optinova de Badalona és un centre òptic especialitzat en lents de contacte i graduació de la vista.


SERENA CLINIC / Medicina estètica

Serena Clinic és una de les més exclusives clíniques de medicina i cirurgia estètica de Barcelona. L`edifici consta de sis nivells o plantes, quatre en superfície i dues subterrànies, dedicades exclusivament a la cura integral de la medicina i cirurgia es.


SERENTILL / Farmacies

Farmàcia Serentill de Badalona des de 1891 està especialitzada en dietètica i dermocosmètica..


VIU SALUT / Teràpies Naturals

Viu Salut de Barcelona és un centre de sanació holística i energètica, tallers de relaxació i cursos de Reiki, PSYCH-K., acupuntura, homeopatia, sacro-cranial, EFT/Tapping, flors de bach, reflexoteràpia, pars biomagnètics, quiromassatge, drenatge limfàtic.