KAIZEN AFTERWORK / Bar

En Kaizen Afterwork de Barcelona podràs gaudir de la nostra selecció de Gins i Vodka Premium, assaboreix els nostres còctels.Emociona`t els dies de futbol, relaxa`t amb tardes de cafès, tes i xocolates, esdeveniments, exposicions d`artistes ....


LA MASIA D`HORTA

La Masia d`Horta està situada al barri d`Horta on s`ofereix cuina típica catalana i de mercat, especialitzada en carns a la brasa de llenya amb una carta elaborada amb productes frescos i de qualitat per a tota la família. Dinars i sopars d`empresa, esmor.


LA MOSSEGADA / Bar tapes

La Mossegada de Badalona tenim producte fresc, assortit de tapes, local climatitzat, terrassa interior i exterior, gin-tonics, entrepans, tot el futbol.


LA TABERNA GALLEGA

La Taverna Gallega de Barcelona és famosa pels seus mariscs i peixos molt frescos, arribats cada dia per avió des del nord d`Espanya. Un restaurant per als que els agrada gaudir dels sabors intensos de la mediterrània amb els millors ingredients.


MHA SOLSONA / Maquinària d`hosteleria

Mha Solsona de Barcelona som una empresa amb més de 25 anys en el sector dedicat a la maquinària d`hostaleria, alimentació i fred industrial, donant servei i satisfacció als nostres clients..


ORXATERIA EL TIO CHE / Orxateria

Orxateria Tio Che és una orxateria artesana centenària de culte, que tria rescatar sabors de gelats, granissats i begudes tradicionals de receptes transmeses de generació en generació. També produïm entrepans i vam ser la segona frankfurteria de Barcelona.


VINALIUM / Vinoteca

Vinalium de Badalona t`ofereix un ampli ventall de serveis relacionats amb el món del vi, el cava i els licors.