A MENJAR! / Menjars preparats

A Menjar! de Barcelona fem cuina mediterrània,el menjar com a casa ja és possible, t`ho portem a domicili, fem plats per encàrrec, pollastres a l`ast, fideuas.Tenim menú del dia. Cathering. Free wifi.


ALMERA / Bomboneries

Almera és una bomboneria establerta a Badalona des dels anys 30, Galetes, hi trobaràs varietat de bombons, cafès, tés, infusions, torrons, pastissos, caramels, confits, confitures, regals per bateig, comunió i casaments, mones de Pasqüa, espelmes de xocol.


CAL FRUITÓS / Fruiteria

A Cal Fruitòs de Barcelona hi trobaràs tota mena de fruites i verdures ecològiques, fruits secs, peixeteria, alimentació gourmet, tes i gran varietat de productes artesanals, ecològics, vegans i vegetarians..


CAN SELLARÈS / Pasta fresca artesana

A l`obrador de Can Sellarès de Badalonha fem més de 20 varietats de pasta fresca farcida, llisa i amb les seves salses. Tambè els hi oferim menjar cuinat.


CUINEM / Menjars cuinats

A Cuinem de Badalona hi trobaràs menjars per emportar com paelles, fideuàs per encàrrec, menú diari, rostisseria, pollastres a l`ast, .


DIETÈTICA COLOMER / Dietètica

Dietètica Colomer de Badalona hi ha fruita i verdura ecològica, alimentació biològica, aliments frescos, herboristeria, complements, dietètica, flors de bach, quiromassatge i teràpies naturals.


DULDI / Llaminadures

Duldi de Badalona és la combinació idònia per organitzar les teves festes! És un espai de diversió i color on podràs trobar tot tipus de detalls per a les celebracions. Entre els nostres productes es troben regals de casament i les teves marques favorites.


ESPAI TAST / Xarcuteria

Espai Tast de Barcelona és una xarcuteria d’alta qualitat . Si tens un esdeveniment especial i estàs pensant en productes gourmet, no dubtis a visitar-nost, el nostre equip t’aconsellarà i et donarà la clau per sorprendre els teus comensals amb productes .


FERRER / Pastisseria - xocolateria

Ferrer Pastisseria de Badalona està format per un equip de professionals jove, dinàmic i emprenedor. Oferim una alternativa avantguardista i diferent en les seves celebracions i ocasions especials..


FLECA GISPERT

A Fleca Gispert de Badalona oferim serveis de cafeteria, esmorzars, berenars, "montaditos" , xocolates, tes, mones i coques.


L`ONDINA / Dietètica natural

L`Ondina de Badalona és una botiga d`herbes, té a granel, alimentació ecològica, flors de bach, naturopatia, dietista, tenim les primeres marques en cosmètica natural..


LA BOUTIQUE DEL PEIX (Ribeiro) / Peixeteries

A la Boutique del Peix de Badalona tenim peix de platja cada tarda i marisc viu (viver propi).


LA CANTONADA DEL CARAMEL / Llaminadures

A La Cantonada del Caramel de Barcelona hi trobaràs llaminadures, regals, pastissos de xuxes, pinyates, cistells de reis, paparines, detalls de bateig, noces i comunions.


LA GROSELLA VERMELLA / Fruiteria

La Grosella Vermella de Barcelona és una fruiteria on hi ha tot tipus de fruites i verdures d`allò més fresques..


PANTAIBÈRIC

Pantaibéric de Badalona neix amb l`objectiu d`oferir productes de xarcuteria de qualitat a un preu assequible per a tothom i, en especial, un dels productes més estimats a casa nostra: el pernil..


RECASENS / Carnisseries

Recasens de Barcelona és comerç de carns, embotits i formatges més selectes al barri de Poblenou.


TIERRA DEL FUEGO / Menjars preparats

Tierra del Fuego de Barcelona és un establiment especialitzat en pollastres a la llenya i carns a la brasa per emportar, carnisseria argentina. Tenim servei a diomicili.


VIS NATURA / Alimentació i ecologia

A Vis Natura de Badalona hi trobaràs aliments biològics, verdures i fruites ecològiques. alimentació sense gluten, herbes i fitoteràpia, cosmètica natural i ecològica, flors de galhabel, minerals i complements, música de relaxació, llibres especialitzats,.