ANNA STYLE / Perruqueria estètica i sol

Assessorament d`imatge, tractaments pel cabell, color de moda, tall d`estil per nois, reflexos de moda, tècniques de moviment, especialistes d`extensions, casaments a domicili.


ARMONI / Bellesa i bienestar

A Armoni de Badalona és un centre de kinesialogia, reiki, meditació, estètica, neturopatia, acupuntura, massatges, teràpies energètiques, Demana inormació sobre els nostres tallers.


CEBADO / Perruqueries

Cebado Perruqueria home/dona a Badalona, servei d`estètica integral, solarium i depilació làser.De dilluns a divendres de 9.30h a 18.30h Dissabtes de 9.30h a 12.30h. .


CORPORA & BEAUTE / Estètica i teràpies

Corpora & Beaute és un centre d`estètica situat a Barcelona especialitzat en tractaments corporals i facials. Tot el que tu i el teu cos necessiteu per sentir-vos perfectes. Es lloguen cabines.


CRAM HAIR DRESSER / Perruqueria

CRAM Hairdresser de Barcelona, ofereix al públic serveis econòmics i ràpids de perruqueria, productes naturals i ecològics, tracte personalitzat i pròxim de la mà d`un equip apassionat i professional, un espai agradable i acollidor on predominen els mater.


DYNAMICS / Perruqueria

Dynamics de Badalona és un saló de perruqueria, depil.lació làser, maquillatge,depil.lació facial, manicura i extensions. Hi trobaràs en nosaltres un ambient fresc, renovat i juvenil. Visita`ns.


ESTHER PIE / Perruqueria

A Esther Pi Perruqueria de Badalona fem extensions, pentinats per nuvies i festa, maquillatge i tractaments capilars.


FLORESAN / Centre d`Estètica

Floresan de Barcelona Poble Nou és un centre d`estètica, manicura i pedicura i depilacions, també tenim servei de perruqueria a càrrec de Natalie Bob Cut BCN.


JAWPI / Tattoos

Jawpi de Badalona es un establiment per fer-te tatuatges i piercings. Horari: Dimarts i dimecres 10:30 a 13:30 I DE 17:00 A 20:30 h. Dijous de 17:00 a 20:30 h., divendres i dissabtes 10:30 a 13:30 I DE 17:00 A 20:30 h..


LA PETITA MORLA TATTO / Tatuatges

A La Petita Morla Tattoo de Barcelona et farem el teu tattoo i pírcing amb professionalitat i bon tracte, dissenys personalitzats, treballem tots els estils, però estem especialitzats en realista i old school.


LA TATUAJERIA / Tatuatges

La Tatuajeria de Barcelona és un estudi de tatuatges i piercings.


LAS TERMAS DE RUHAM / Spa

Les Termas de Ruham és un nou concepte de centre d`estètica (wellness lounge spa). Un espai únic dedicat a la bellesa i a la cura personal, on s`ofereix una àmplia varietat de tractaments, tant corporals com facials, d`última generació. Tot això sota una .


LIDIA SANCHEZ / Estètica

A Lidia Sánchez de Barcelona fem tractaments facials, tractaments spa, abonaments corporals, abonament LPG, maquillatges, depilacions, mans i peus, massatges. Tots els tractaments o massatges poden ser en parella, fotorejuveniment i abonaments lasser-IPL..MONTSE DUATISS / Perruqueries

Duatiss és una perruqueria per home/dona, fem manicures, pedicures, recollits, postisseria, assessorament i tractaments.


NANDO / Perruquers

Nando Perruquer de Badalona és un especialista en barberia, home-dona, postisseria i productes capilars.


NAOMBELL, S.L. / Productes perruqueria

Botiga dedicada a la venda de productes de perruqueria i cosmètica, manicura i pedicura, mobiliari i vestuari. Disposem de tots els mitjans tècnics i humans necessaris per a la realització del nostre treball amb excel·lents resultats..


NATALIE BOB CUT BCN-FLORESCAN / Perruqueries

A la perruqueria Natalie Bob Cut / Florescan de Barcelona fem tractaments moroccanoil, keratina, hidratació, manicures, pedicures, ungles de porcellana i gel, depil·lació a la cera, neteges de cutis, maquillatge i tractaments facials i corporals..


PEDIMANS / Manicura

Pedimans de badalona és un centre especialitzat en ungles, hi pots gaudir d`un selecte servei i tractaments de molt alta qualitat per a la cura integral, facial i corporal. Som especialistes en manicures i pedicures..


PERRUQUERIA BEL`S / Perruqueria

Perruqueria Bel`s de Barcelona és un saló de perruqueria que podràs fer-te el pentinat que desitges, posart-e extensions,manicures i tractaments capilars..