ANNA STYLE / Perruqueria estètica i sol

Assessorament d`imatge, tractaments pel cabell, color de moda, tall d`estil per nois, reflexos de moda, tècniques de moviment, especialistes d`extensions, casaments a domicili.


CEBADO / Perruqueries

Cebado Perruqueria home/dona a Badalona, servei d`estètica integral, solarium i depilació làser.De dilluns a divendres de 9.30h a 18.30h Dissabtes de 9.30h a 12.30h. .


CRAM HAIR DRESSER / Perruqueria

CRAM Hairdresser de Barcelona, ofereix al públic serveis econòmics i ràpids de perruqueria, productes naturals i ecològics, tracte personalitzat i pròxim de la mà d`un equip apassionat i professional, un espai agradable i acollidor on predominen els mater.


DYNAMICS / Perruqueria

Dynamics de Badalona és un saló de perruqueria, depil.lació làser, maquillatge,depil.lació facial, manicura i extensions. Hi trobaràs en nosaltres un ambient fresc, renovat i juvenil. Visita`ns.


ESTHER PIE / Perruqueria

A Esther Pi Perruqueria de Badalona fem extensions, pentinats per nuvies i festa, maquillatge i tractaments capilars.MONTSE DUATISS / Perruqueries

Duatiss és una perruqueria per home/dona, fem manicures, pedicures, recollits, postisseria, assessorament i tractaments.


NANDO / Perruquers

Nando Perruquer de Badalona és un especialista en barberia, home-dona, postisseria i productes capilars.


NATALIE BOB CUT BCN-FLORESCAN / Perruqueries

A la perruqueria Natalie Bob Cut / Florescan de Barcelona fem tractaments moroccanoil, keratina, hidratació, manicures, pedicures, ungles de porcellana i gel, depil·lació a la cera, neteges de cutis, maquillatge i tractaments facials i corporals..


PERRUQUERIA BEL`S / Perruqueria

Perruqueria Bel`s de Barcelona és un saló de perruqueria que podràs fer-te el pentinat que desitges, posart-e extensions,manicures i tractaments capilars..RAFFEL PAGES / Perruqueries

Raffel Pages de Badalona és un servei integral de perruqueria, estetica, maquillatge, depilacio facial, celles i mans.


SARA GUILLÉN / Estilistes

Sara Guillén Estilistes de Badalona és un servei personalitzat de perruqueria, productes, diagnostic capilar, canvis d` imatge, keratina, extensions.