BUGADERIA TAULAT / Tintoreria

Bugaderia Taulat de Barcelona és un servei de tintoreria i bugaderia industrial adreçat a restauració, hotels, residències, colectius, escoles, etc.


CARMEN DECORACIÓN / Roba per la llar

Carmen Decoración de Barcelona és una botiga de roba per a la llar, edredons, cortines, llençols, nòrdics, fundes protectores, coixins, cobrellits, mantes, polars, fundes de sofà, etc. Els clients disposen de parking..


CRISTALL / Parament per la llar

A Cristall de Badalona és una botiga de parament per la llar i decoració, fem llistes de noces. Hi trobaràs ganiveteria i paraigües.


DECOSUTOL / Tendals

Decosutol de Barcelona es dedica a la fabricació i instal·lació de tendals, cortines, venecianes, panell japonès, barandes, parsianes, para-sols, etc..


MAGDETA / Patchwork i més

Botiga d`articles per el patchwork on també podràs practicar-lo i apendren fen cursos..


SÓN PEDAÇOS / Patchwork

Són Pedaços de Badalona està especialitzada en el món del patchwork i en altres manualitats. T`assessorarem en la tria dels teus materials per fer encara més agradable la teva afició.


TOT PER CASA / Parament per la llar

Tot per Casa de Badalona i Granollers els hi ofereix una selecció d`articles per la decoració i guarniment per la llar, bany i cuina. Hi podràs trobar roba de la llar, marcs. espelmes, flors decoratives, cistelleria i articles de temporada (Nadal, Carnest.